Knippen Stylen Kleuren Make up

Kennismaken met uw thuiskapper

Thuiskapper - Jose Branderhorst

Ik ben Jose Branderhorst, geboren in 1983. Als klein meisje had ik al een droom, kapster worden en een eigen zaak beginnen. Nu is het dan zover, echter ging daar wel wat aan vooraf...

Na schooltijd ben ik op zaterdag begonnen in een kleine kapsalon in Nieuwendijk, daar heb ik mijn opleiding kunnen volgen en diverse diploma's gehaald. Zo heb ik in de zes jaar dat ik hier gewerkt heb, ook mijn diploma voor visagist gehaald.

Na zes jaar vond ik het tijd worden om mijn vakkennis te verbreden. En ben zo bij een trendy kapperszaak met een groot enthousiast team terecht gekomen. Daar werd mij de mogelijkheid geboden om aanvullende cursussen te volgen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van knippen en kleuren.

Het werden acht leerzame jaren die mij tot een professionele en veelzijdige haarstylist en visagist hebben gemaakt. Nu ik alles onder de knie heb vind ik dat het tijd word om voor mezelf te beginnen, van mijn droom werkelijkheid te maken en als thuiskapster van start te gaan.

Als thuiskapper wil ik dan ook meer service bieden dan in een ‘gewone’ kapsalon. Ik kom daarom op afspraak bij u thuis, gebruik de nieuwste en beste producten en geef altijd een persoonlijk advies. Verder kan ik alle behandelingen aanbieden die u in een 'gewone' kapsalon ook kunt verwachten.

Dus ik zou zeggen, maak een afspraak, dan kijken we welk kapsel en welke haarkleur het beste bij u past. Tot snel, Jose Branderhorst.

Design by  DesignBytes.nl